ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

En Primeur

Οι Καμπάνιες En Primeur της Aiolos απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες που επιθυμούν να προαγοράσουν επιλεγμένα κορυφαία κρασιά του Bordeaux κι άλλων φημισμένων περιοχών του κόσμου. Έτσι, κάθε τέλος άνοιξης με αρχές καλοκαιριού, δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να αποκτήσουν σπάνιες φιάλες, αλλά και τη δυνατότητα να εμφιαλωθεί το κρασί της επιλογής τους, σε όποιο μέγεθος φιάλης επιθυμούν.
Αίολος wines en primeur
Αίολος Κρασιά

Spring Summer 2020

En Primeur

BORDEAUX EN PRIMEUR 2019 VINTAGE

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Κλείνουμε τις προσφορές των προαγορών της εσοδείας του 2019 με τα κρασιά του μοναδικού Alvaro Palacios.

Σας προκαλούμε να μην μείνετε στις τιμές αλλά ούτε και στις βαθμολογίες των κρασιών του. Ο Alvaro, εδώ και πάνω από μια δεκαετία, έχει ανέβει στην υψηλότερη κλίμακα της οινικής ποιότητας, κυρίως μέσα από την στυλιστική του προσέγγιση. Τα κρασιά του είναι υπόδειγμα εκχύλισης, χρήσης βαρελιού, ταννικής δομής και χροιάς, με το φρέσκο φρούτο να έχει πάντα τον πρώτο ρόλο. Όλα τα κρασιά του είναι υποδείγματα μοντέρνων οίνων κορυφαίας ποιότητας, που ενώ μπορούν να ωριμάσουν στην φιάλη για δεκαετίες, μπορούν να συγκλονίσουν από την πρώτη ημέρα που θα μπουν στο μπουκάλι.

Εδώ λοιπόν θα βρείτε την προσφορά μας και για τα τρία οινοποιεία από την χρονιά του 2019, μια εξαιρετική χρονιά για όλη την Ισπανία.

Για να καταλάβετε όμως το πραγματικό μέγεθος των οινοποιείων του Alvaro, παραθέτουμε την παραγωγή των ετικετών της προσφοράς μας. Σε λίτρα!

Bierzo

Moncerbal                     2718 λίτρα

Las Lamas                    3258 λίτρα

La Faraona                    1196 λίτρα

Rioja Oriental

Quinon de Valmira        3300 λίτρα

Priorato

Finca Dofi                      21400 λίτρα

La Baixada                    2100 λίτρα
(νέο αμπελοτόπι)

Les Aubaguetes            2000 λίτρα

L’ Ermita                         1900 λίτρα

Από εσάς θα θέλαμε μια δήλωση ενδιαφέροντος / παραγγελία μέχρι 30/7/20. Θα επανέλθουμε με την επιβεβαίωση προς πληρωμή μέχρι 15/8/20. Τα κρασιά θα παραδοθούν από το Νοέμβριο του 2021.

Ελπίζουμε και αυτή η προσφορά μας να σας εξάψει το ενδιαφέρον.

Κρασιά Αίολος ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ

 

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Με αυτή την προσφορά ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας για την καμπάνια Bordeaux en Primeur στην εσοδεία του 2019. Μια καμπάνια που είχε πολλές εκπλήξεις και σασπένς, με τις τιμές να κατεβαίνουν, τις βαθμολογίες των κριτικών να εκτοξεύονται και τους αγοραστές σε πολλές χώρες να μαζεύουν ότι υπάρχει στην αγορά. Και όλα αυτά, στα χρόνια του COVID-19.

Μπορεί να ολοκληρώσαμε τις προσφορές μας για τα Bordeaux, αλλά υπάρχει άλλη μια προσφορά που θα σας χτυπήσει το inbox σε περίπου μια εβδομάδα και θα αφορά τα υπέροχα 2019 του Alvaro Palacios.

Μέχρι τότε, μείνετε υγιείς!

 

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Φτάνουμε στην τρίτη προσφορά της καμπάνιας En Primeur για τα Bordeaux του 2019.

Η τρίτη είναι και η πιο ζουμερή, κι από πλευράς ποσότητας αλλά και ποιότητας, μιας και περιέχει πολλά ηχηρά ονόματα, συμπεριλαμβανομένων και των βαρέων βαρών του Jean Pierre Moueix.

Η καμπάνια εξελίσσεται στην πιο συναρπαστική της δεκαετίας, με εξαιρετική ποιότητα και τιμές καταπληκτικές.

Θεωρητικά, αυτή είναι η προτελευταία μας προσφορά, αν και ποτέ δεν ξέρεις…

Ελπίζουμε και αυτή μας η προσφορά να σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογία!

 

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η en primeur καμπάνια για τα Bordeaux του 2019 έχει πάρει για τα καλά μπροστά, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει πάρει φωτιά. Όλο και πιο πολλά Châteaux βγαίνουν στην αγορά, το inbox μας χτίζεται από προσφορές, τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά.

Αν και πολλές φορές σε καμπάνες του παρελθόντος το παιχνίδι ήταν «να περιμένω να βγει ο γείτονας για να την πατήσει πρώτος» τώρα, στις συνθήκες αβεβαιότητας αλλά και με μια αγορά που περιέργως είναι ζεστή, παίζει το «να βγω πρώτος να μαζέψω το χρήμα πριν το κάνουν οι απέναντι». Απλά κάποιοι κρατούν τα προσχήματα.

Περίεργες εποχές πραγματικά. Τόσο, που δεν πιστεύουμε ότι γράφουμε τα παρακάτω λόγια!

Η αγορά για αυτή την καμπάνια, και σε παγκόσμιο αλλά και σε Ελληνικό επίπεδο, δείχνει καλή κίνηση. Τα κρασιά είναι εξαιρετικά, οι βαθμολογίες είναι υψηλές και οι προσφορές εξαντλούνται. Είχαμε πολλά καλοκαίρια να δούμε Mouton Rothchild στα €320.

Οπότε αν έχετε ενδιαφέρον σε κάποιο από τα κρασιά αυτής, της δεύτερης προσφοράς μας, καλό είναι να μας το πείτε με την πρώτη ευκαιρία.

 

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Εδώ και μερικές δεκαετίες και κάθε άνοιξη, η περιοχή του Bordeaux γέμιζε ασφυκτικά από επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης, που δοκίμαζαν τα κρασιά της νέας εσοδείας, ακόμη στα βαρέλια. Οι πιο πολλοί πήγαιναν εκεί βασικά για τα καλέσματα σε τραπέζια, μιας και το να δοκιμάζεις, πόσο μάλλον το να αξιολογείς, φρέσκα Bordeaux είναι επίπονο, δύσκολο και ελάχιστοι το κατέχουν καλά.

Μέσα σε αυτές τις ορδές υπήρχαν πάντα οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι οίνου, που ήταν εκεί πραγματικά για να δουλέψουν – να βαθμολογήσουν τα κρασιά και να δημοσιεύσουν σε έντυπα ή sites αυτές τις βαθμολογίες.

Οι ιδιοκτήτες των Chateau, μεγάλες γάτες όπως αποδεικνύουν οι τιμές αυτών των κρασιών αλλά και η ζήτηση από τους απανταχού οινόφιλους, περίμεναν στα σκοτεινά τους κελάρια να δουν που το πάνε οι οινογράφοι, πατούσαν πάνω στα scores και άρχιζαν να διαθέτουν το κρασί τους για προαγορά, στις σωστές, τις πιο πολλές φορές σωστές για αυτούς, τιμές.

Και τότε ήρθε ο COVID-19.

Την άνοιξη που μας πέρασε, όχι επισκέπτης, ούτε αεροπλάνο, μόνο ίσως πουλί πετάμενο, πέρασε πάνω από τα Chateaux του Bordeaux. Οι οινοκριτικοί, ο κρίκος της αλυσίδας  που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει τις τιμές, έκατσε στα αυγά του.

Λύσεις βρέθηκαν, για παράδειγμα σε επιλεγμένους «Μωάμεθ» πήγε το «βουνό» αλλά το άγχος ήταν γενικότερο. «Ποιοι θα μπουν στην διαδικασία να αγοράσουν»; «Ποια τιμή θα είναι σωστή»; «Μήπως το Latour που έφυγε από την διαδικασία των en primeur έπραξε το καλύτερο δυνατό»; (Στο τελευταίο απαντάμε πως ναι, έκανε το καλύτερο, απλά το έκανε γιατί μπορεί).

Τα καλά νέα είναι πως η χρονιά του 2019 είναι καταπληκτική. Δεν τη δοκιμάσαμε, αλλά μιλήσαμε με άτομα στην καρδιά των γεγονότων, όπως ο Christian Moueix και ο Frederic Engerer του Latour, και μας είπαν πως το 2019 είναι σίγουρα η καλύτερη χρονιά της δεκαετίας.

Τα καλύτερα νέα είναι πως οι τιμές των κρασιών που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά έχουν μειωθεί σημαντικά, σε επίπεδα που έχουμε να δούμε χρόνια.

Τα κακά νέα είναι πως, αυτές οι τιμές, πρακτικά σκοτώνουν τις προοπτικές των κρασιών από τις εσοδείες των 2018 και 2017.

Τα ακόμα χειρότερα νέα είναι ότι έπρεπε να έχουμε την επέλαση του COVID-19 για να πούμε, ναι, το 2019 είναι μια εσοδεία που αξίζει κάποιος να αγοράσει.

Αλλά, ναι, το 2019 είναι μια εσοδεία που αξίζει κάποιος να αγοράσει.

 

 

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

EN PRIMEUR

Παλαιότερες Καμπάνιες

  • SPRING SUMMER 2019
    BORDEAUX EN PRIMEUR 2018 VINTAGE
    PALACIOS EN PRIMEUR 2017 VINTAGE & GRAND VINS
κρασιά Aiolos επιλέξαμε για εσάς

ΚΡΑΣΙΑ ``ΑΙΟΛΟΣ``

Αν διψάτε ακόμη...

Αίολος Κρασιά Συσκευασίες Δώρων

ΣΥΛΛΟΓΗ

Perfect Gifts

Αίολος fine wines

ΣΥΛΛΟΓΗ

Fine Wines

Αίολος expected soon wines

ΚΡΑΣΙΑ

Expected Soon