ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

En Primeur

Οι Καμπάνιες En Primeur της Aiolos απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες που επιθυμούν να προαγοράσουν επιλεγμένα κορυφαία κρασιά του Bordeaux κι άλλων φημισμένων περιοχών του κόσμου. Έτσι, κάθε τέλος άνοιξης με αρχές καλοκαιριού, δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να αποκτήσουν σπάνιες φιάλες, αλλά και τη δυνατότητα να εμφιαλωθεί το κρασί της επιλογής τους, σε όποιο μέγεθος φιάλης επιθυμούν.
Αίολος wines en primeur
Αίολος Κρασιά

Spring Summer 2024

En Primeur

BORDEAUX EN PRIMEUR 2023 VINTAGE

Αγαπητές και αγαπητοί συνεργάτες,

Εδώ θα βρείτε την en primeur καμπάνια για την εσοδεία του 2023 από τα τρία υπέροχα οινοποιεία του μάγου Alvaro Palacios. Κάθε χρόνο αυτή η προσφορά σπάει την μονοτονία των Bordeaux – κάτι σαν το σορμπέ που φρεσκάρει το στόμα μας κατά την διάρκεια ενός δείπνου.

Παρακαλούμε να στείλετε τις επιθυμίες σας άμεσα – κάθε χρόνο δυστυχώς έχουμε να αρνηθούμε σε πολλούς από εσάς, ενώ, πιστέψτε μας, δεν το θέλουμε καθόλου.

Επειδή και σε αυτά τα κρασιά έχουμε μια μικρή συμπίεση των τιμών προς τα κάτω, το παραπάνω πρόβλημα δεν αναμένεται να γίνει λιγότερο έντονο φέτος.

Με εκτίμηση,

Konstantinos Lazarakis MW

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά.

Αγαπητές και αγαπητοί συνεργάτες,

Με αυτό το μήνυμα ξεκινά και επίσημα η en primeur καμπάνια της Αίολος για την εσοδεία του 2024 – η 25η που κάνουμε, γιατί η πρώτη μας φορά ήταν με τον τρύγο του 2000.

Δεν μιλάμε για μια en primeur καμπάνια που ασχολείται αποκλειστικά με το Bordeaux, μιας και εδώ και χρόνια βάζουμε εμβόλιμα τα κρασιά του Alvaro Palacios, κάποια Vintage Port, αλλά και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας ανοίξει την όρεξη.

Όμως, τα κρασιά του Bordeaux αποτελούν την ραχοκοκαλιά αυτής της καμπάνιας, οπότε θα αφιερώσουμε λίγα λόγια για τον χαρακτήρα αυτής της χρονιάς.

Αυτό που έχουμε καταλάβει είναι πως έχουμε μια εσοδεία που δύσκολα μπορούν να βγουν συμπεράσματα συνολικά. Θα πρέπει να βλέπουμε τους χαρακτήρες και τις ποιότητες βήμα-βήμα, château-château. Φαίνεται πως ο καιρός πέρασε μια διπολική διαταραχή, με κρύα και υγρασίες στην αρχή της περιόδου ανάπτυξης, ζέστη και ελάχιστες βροχές κοντά στον τρύγο. Φαίνεται πως αυτή η διαταραχή πέρασε και στα κρασιά, με τα Merlot να δείχνουν θέρμη και τα Cabernet να εκφράζουν μια ψυχρή αυστηρότητα.

Η αρχή, όπως σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια, γίνεται με τα κρασιά της οικογένειας Dubourdieu και με τα Sauternes γενικότερα. Οι τιμές φαίνονται να μένουν στα επίπεδα του 2022, αλλά κανένας δεν ξέρει αν αυτό θα κρατήσει για πολύ. Μακάρι να πρυτανεύσει η λογική.

Όπως πάντα, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το ενδιαφέρον σας αμέσως μόλις λάβετε την προσφορά μας, και όχι όταν «μαζευτούν αρκετά», «αφού δω τι άλλο θα βγει», γιατί μπορεί τότε να είναι πολύ αργά και να μην μπορέσουμε να καλύψουμε τις επιθυμίες σας.

Με εκτίμηση,

Konstantinos Lazarakis MW

Πατήστε εδώ για να δείτε την καμπάνια

κρασιά Aiolos επιλέξαμε για εσάς

ΚΡΑΣΙΑ ``ΑΙΟΛΟΣ``

Αν διψάτε ακόμη...

Αίολος Κρασιά Συσκευασίες Δώρων

ΣΥΛΛΟΓΗ

Perfect Gifts

Αίολος fine wines

ΣΥΛΛΟΓΗ

Fine Wines

Αίολος expected soon wines

ΚΡΑΣΙΑ

Expected Soon