ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

En Primeur

Οι Καμπάνιες En Primeur της Aiolos απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες που επιθυμούν να προαγοράσουν επιλεγμένα κορυφαία κρασιά του Bordeaux κι άλλων φημισμένων περιοχών του κόσμου. Έτσι, κάθε τέλος άνοιξης με αρχές καλοκαιριού, δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να αποκτήσουν σπάνιες φιάλες, αλλά και τη δυνατότητα να εμφιαλωθεί το κρασί της επιλογής τους, σε όποιο μέγεθος φιάλης επιθυμούν.
Αίολος wines en primeur
Αίολος Κρασιά

Spring Summer 2023

En Primeur

BORDEAUX EN PRIMEUR 2022 VINTAGE

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Όπως κάθε άνοιξη, έτσι και φέτος, λίγο πριν αρχίσει ο ορυμαγδός των en primeur του Bordeaux, κυκλοφορούμε την προσφορά για προαγορά των καταπληκτικών κρασιών του Alvaro Palacios, από τα υπέροχα αμπελοτόπια του σε Priorat, Rioja & Bierzo.

Η εσοδεία του 2022 είναι εξαιρετικής ποιότητας, ο Alvaro είναι, εδώ και πολλά χρόνια, σε μεγάλες φόρμες και, δυστυχώς, πολλά από αυτά τα κρασιά εξελίσσονται σε πολύ καλές σχέσεις-ποιότητας τιμής, μιας και όλο πληθαίνουν οι ετικέτες από την Ισπανία με υψηλότερες τιμές και ποιότητα που μπορούμε να το συζητήσουμε όποτε θέλετε.

Οι ποσότητες είναι ελάχιστες και συστηματικά αρνούμαστε πωλήσεις σε πελάτες που μας δηλώνουν τις διαθέσεις τους καθυστερημένα. Απεργιακό ΠΣΚΔ είναι μπροστά μας, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τα δείτε και να μας πείτε!

Δείτε εδώ τον Τιμοκατάλογο.

 

Με εκτίμηση,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με αυτή την επικοινωνία ξεκινάμε και επίσημα την καμπάνια en primeur, για τα κρασιά της εσοδείας 2022 από το Bordeaux.

Αν προσπαθήσουμε να περιγράψουμε αυτή την χρονιά σε μία πρόταση, τότε θα έπρεπε να σας πούμε πως το 2022 στο Bordeaux έδωσε κρασιά «που αυτό που δοκιμάζαμε στο ποτήρι δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε βλέποντας τον καιρό».

Το καλοκαίρι του 2022 ήταν ένα από τα πιο ζεστά που έχουν καταγραφεί στην περιοχή, με ελάχιστες βροχές, με αποτέλεσμα τα φυτά να ζορίζονται από το υδατικό στρες σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, οι πιο πολλοί που βρέθηκαν στο Bordeaux τις τελευταίες εβδομάδες περίμεναν να δοκιμάσουν κρασιά με υπερβολικό αλκοόλ, καμένο φρούτο και χαμηλές οξύτητες. Άλλο ένα 2003 δηλαδή.

Όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Τα κρασιά είναι πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας, με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης έχοντας ωστόσο μια κομψότητα που καμία σχέση δεν έχει με τον καιρό που τα γέννησε.

Κανένας δεν ξέρει γιατί συνέβη αυτό. Κάποιοι λένε πως μεγάλη σημασία έπαιξαν οι σχετικά κρύες νύχτες, κάτι που δεν υπήρχε τις περασμένες εσοδείες που έσπασαν ρεκόρ ζέστης την ημέρα. Άλλοι λένε πως οι Μπορτολέζοι έμαθαν να κουμαντάρουν τα αμπέλια τους σε ζεστές συνθήκες και φέρνουν τα σταφύλια εκεί που θέλουν. Μερικοί λένε πως η μεγάλη εμπειρία δεν είναι τόσο σημαντική στο αμπέλι αλλά στο κελάρι.

Θεωρούμε πως η αλήθεια θα φανεί –ειδικά αν οι ζεστές χρονιές από εδώ και πέρα γίνουν η νόρμα.

Από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις. Σπαρτιάτικες, με καθόλου κείμενο, για να έχουμε αμεσότητα και να κινούμαστε σύμφωνα με τον παλμό του πλανήτη.

Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα αντιδράσει η αγορά παγκοσμίως, αλλά όσο πιο γρήγορα μάθουμε πως σας ενδιαφέρει ένα κρασί από αυτά που θα σας ενημερώνουμε, τόσο πιο σίγουρο θα είναι πως θα κλείσετε τις φιάλες αυτές.

ΜΗΝ περιμένετε να τελειώσουμε τις ενημερώσεις (καλό Ιούλη) και να μας πείτε τότε τι θέλετε από όλες τις κυκλοφορίες μας.

Τέλος, αν δεν θέλετε να ενημερωνόσαστε για τα en primeur, παρακαλώ απαντήστε με ένα κενό μήνυμα σε αυτό το email.

Δείτε εδώ τον Τιμοκατάλογο.

 

Με εκτίμηση,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

κρασιά Aiolos επιλέξαμε για εσάς

ΚΡΑΣΙΑ ``ΑΙΟΛΟΣ``

Αν διψάτε ακόμη...

Αίολος Κρασιά Συσκευασίες Δώρων

ΣΥΛΛΟΓΗ

Perfect Gifts

Αίολος fine wines

ΣΥΛΛΟΓΗ

Fine Wines

Αίολος expected soon wines

ΚΡΑΣΙΑ

Expected Soon