ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

En Primeur

Οι Καμπάνιες En Primeur της Aiolos απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες που επιθυμούν να προαγοράσουν επιλεγμένα κορυφαία κρασιά του Bordeaux κι άλλων φημισμένων περιοχών του κόσμου. Έτσι, κάθε τέλος άνοιξης με αρχές καλοκαιριού, δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να αποκτήσουν σπάνιες φιάλες, αλλά και τη δυνατότητα να εμφιαλωθεί το κρασί της επιλογής τους, σε όποιο μέγεθος φιάλης επιθυμούν.
Αίολος wines en primeur
Αίολος Κρασιά

Spring Summer 2021

En Primeur

BORDEAUX EN PRIMEUR 2020 VINTAGE

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Εδώ θα βρείτε την δεύτερη προσφορά μας για τα Bordeaux En Primeur του 2020.
Αυτά που σας λέγαμε την περασμένη εβδομάδα εξακολουθούν να ισχύουν, με τις τιμές να ανεβαίνουν κατά 10% σε σχέση με το 2019, χωρίς να λείπουν και Chateaux που έκατσαν στα αυγά της περασμένης εσοδείας.
Τα ονόματα που κυκλοφόρησαν, σε γενικό επίπεδο, είναι ένα μείγμα από ηχηρά ονόματα, όπως τα Angelus και Pavie, και φοβερές σχέσεις ποιότητας-τιμής όπως τα De Sales και το Branaire Ducru.
Φυσικά, την επόμενη εβδομάδα, αναμένουμε το ρυάκι να γίνει ποτάμι, ως αφορά τον αριθμό των κυκλοφοριών, και την μεθεπόμενη να περιμένετε τσουνάμι!
Παραμένουμε στις επάλξεις και σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

 

Με εκτίμηση,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

 

Με αυτή την ενημέρωση ξεκινάμε και επισήμως την καμπάνια en primeur για τα κρασιά του Bordeaux από την εσοδεία του 2020. Μια εσοδεία (και μια καμπάνια) που έχει την δύσκολη δουλειά να ακολουθήσει την χρονιά του 2019. Εκτός από το ότι, σαν ποιότητα, το 2019 ήταν κορυφαίο, η καμπάνια της Αίολος για προαγορά ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ – ακόμη και αν έγινε εν τω μέσω lock down!

Φυσικά φέτος είχαμε πάλι τα άγχη μας. Θα είναι η χρονιά καλή; Και αν ναι, οι Μπορντωλέζοι θα κάτσουν στα αυγά τους, κρατώντας τις τιμές σε λογικά επίπεδα, κάτι που έγινε με το 2019, ή θα ξεφύγουν, τώρα που φτάνουμε στο τέλος της πανδημίας.

Τα καλά νέα είναι πως όλα βαίνουν καλώς.

Η χρονιά του 2020 φαίνεται πως, στα σπίτια που έκαναν καλά κρασιά, αυτά θα είναι στο ίδιο επίπεδο με το 2019. Απλά, η ποιότητα δεν είναι τόσο ομοιόμορφη και ο κόσμος πρέπει να προσέξει τι θα ψωνίσει. Σε αυτό το επίπεδο κανένας προβληματισμός, μιας και αγοράζουμε εμείς πριν από εσάς.

Στο θέμα των τιμών, τον συναγερμό έληξε, ελπίζουμε, το Cheval Blanc (για το λόγο αυτό και η ανωτέρω φωτογραφία) – ενώ όλοι το βάζουν στο top 10 της χρονιάς, κυκλοφόρησε νωρίς, με μόνο ένα +4% στην τιμή του. Επίσης, ο «δικός μας» Jean Pierre Moueix, κυκλοφόρησε την πρώτη συστάδα των κρασιών του με τις ίδιες τιμές που είχε το 2019, αν και γενικά μας έχει συνηθίσει σε λογικές στρατηγικές.

Εδώ θα βρείτε την πρώτη προσφορά μας. Μείνετε μαζί μας γιατί θα έχουμε αρκετές ακόμη.

 

Με εκτίμηση,

Konstantinos Lazarakis MW
Buying Director
Aiolos
Alimou 52
Alimos 17455
Athens, Greece
T:+30-2109837638
www.aioloswines.gr

EN PRIMEUR

Παλαιότερες Καμπάνιες

  • SPRING SUMMER 2019
    BORDEAUX EN PRIMEUR 2018 VINTAGE
    PALACIOS EN PRIMEUR 2017 VINTAGE & GRAND VINS
κρασιά Aiolos επιλέξαμε για εσάς

ΚΡΑΣΙΑ ``ΑΙΟΛΟΣ``

Αν διψάτε ακόμη...

Αίολος Κρασιά Συσκευασίες Δώρων

ΣΥΛΛΟΓΗ

Perfect Gifts

Αίολος fine wines

ΣΥΛΛΟΓΗ

Fine Wines

Αίολος expected soon wines

ΚΡΑΣΙΑ

Expected Soon