Αίολος Αποθήκη

Ομάδα Aiolos

Ιδιοκτήτες

Γενικός Διευθυντής

Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας Αθήνα

Τμήμα Επικοινωνίας & Υποστήριξης Πωλήσεων Αθήνα

Τμήμα Πωλήσεων
Χονδρική Αθήνα

Χονδρική Θεσσαλονίκη

 • Θεόφιλος Κούτρας

HοReCa Θεσσαλονίκη

 • Ελπίδα Καλτσίδου

Τμήμα Μηχανογράφησης Αθήνα

   • Νταίζη Χατζηαναστασίου
   • Κασσιανή Τσοτσάνη

Τμήμα Μηχανογράφησης
& Λογιστηρίου Θεσσαλονίκη

   • Ζωή Τριανταφύλλου
   • Σοφία Καθάριου

Τμήμα Αποθήκης & Οδηγοί Θεσσαλονίκη

   • Ηλίας Μπαγώτης
   • Μιχάλης Κλειδαράς
   • Χάρης Αγιάνογλου

Τμήμα Λογιστηρίου

Αίολος wines

Τα βιογραφικά της ομάδας Aiolos

Γιώργος Τρίπκος

Τμήμα Αποθήκης

Ο Γιώργος Τρίπκος (με γιώτα) είναι συν-ιδιοκτήτης της Aiolos. Γεννημένος στην Έδεσσα, μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο και ασχολείται με το κρασί από το 1985: λιανική πώληση οίνων και ποτών, εμπορία κρασιών μικρών Ελλήνων παραγωγών σε επίπεδο χονδρεμπορίου, αντιπροσώπευση μερικών από αυτούς και εισαγωγή οίνων από άλλες χώρες. Σήμερα είναι υπεύθυνος για το τμήμα logistics της Aiolos. Είναι αδελφός του Γιάννη Τρύπκου (με ύψιλον).

Γιάννης Τρύπκος

Τμήμα Πωλήσεων & Marketing

Ο Γιάννης Τρύπκος είναι συν-ιδιοκτήτης της Aiolos. Γεννημένος στην Έδεσσα, μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο και ασχολείται με το κρασί από το 1985: λιανική πώληση οίνων και ποτών, εμπορία κρασιών μικρών Ελλήνων παραγωγών σε επίπεδο χονδρεμπορίου, αντιπροσώπευση μερικών από αυτούς και εισαγωγή οίνων από άλλες χώρες. Επίσης, είναι συν-ιδιοκτήτης του Wine & Spirits Professional Consultants, κορυφαίου οργανισμού παροχής εκπαίδευσης στο ελληνικό εμπόριο κρασιού. Το WSPC Ελλάδος ιδρύθηκε από τους Γιάννη Τρύπκο και Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW το 2004.

Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW

Γενικός Διευθυντής

O Κωνσταντίνος Λαζαράκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και Tζαζ στην Αιολική Σχολή Πειραιά. Το 2002, στα 32 του, έγινε Master of Wine. Σήμερα, υπάρχουν μόνο 369 MWs στον κόσμο με τον Λαζαράκη να παραμένει ο μοναδικός Έλληνας και ο μοναδικός MW στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ως αριστούχος σπουδαστής, στην εξέταση της Αμπελουργίας, έλαβε το Βραβείο Villa Maria. Στην αντίστοιχη εξέταση της Τυφλής Γευστικής Δοκιμής έχει τιμηθεί με το 13ο στην ιστορία του, Bollinger Foundation Medal. Το 2004, ο Λαζαράκης με τον Τρύπκο ίδρυσαν στην Ελλάδα το Wine & Spirits Professional Consultants, παράρτημα του Wine & Spirit Education Trust (WSET Αγγλίας), του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού στα κρασιά και τα αποστάγματα παγκοσμίως. Το 2005, σε συνεργασία με τον αγγλικό εκδοτικό οίκο Mitchell Beazley, εκδίδει το βιβλίο του The Wines of Greece, το οποίο προτάθηκε μέσα στα τέσσερα καλύτερα βιβλία για το Βραβείο André Simon Memorial Award 2006. Εργάζεται στο Institute of Master of Wine ως Διευθυντής Εκπαιδευτικού Προγράμματος των δευτεροετών σπουδαστών. Η παγκόσμια κοινότητα αναγνώρισε τις προσπάθειες του Λαζαράκη και τον επιβράβευσε με το Quinta do Noval ως MW Communicator of the Year 2006 για το όραμα του για την συνεχή οινική παιδεία.

Αίολος κρασιά

Ελένη Κατσιρμά

Επικοινωνία & Υποστήριξη Πωλήσεων

H Ελένη Κατσιρμά γεννήθηκε το 1979 σε ένα μικρό χωριό των Σερρών. Στην Αθήνα από το 1997, είναι απόφοιτος του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει εργαστεί στο χώρο της οινοβιομηχανίας (ανάλυση και παραγωγή οίνων) και της γαστρονομίας (οινική επιμέλεια σημείων υψηλής εστίασης). Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων (ΠΕΝΟ) από το 2005, έχει διακριθεί στον πανελλήνιο διαγωνισμό της ΠΕΝΟ και διετέλεσε Γενική  Γραμματέας του θεσμού (2009-2012). Συνεργάζεται με την Aiolos από το 2006 και είναι Diploma Student του WSPC Ελλάδος. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Βασίλης Ποταμιάνος

Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας

Με σπουδές στα οικονομικά και το wine marketing, μετά από 12 χρόνια πορείας στο κλάδο των οικονομικών, έκανε το πάθος του για το κρασί επάγγελμα και μεταπήδησε στον οινικό κόσμο. Κατέχει το Level 3 του WSPC και είναι μαθητής του Diploma. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά. Είναι στην ομάδα της ΑΙΟΛΟΣ από το 2024.

Αλεξία Λεοντή

Τμήμα Εισαγωγών

Με καταγωγή από την Ελλάδα και την Σκωτία, η Αλεξία Λεοντή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Χημείας Τροφίμων του Caledonian University της Σκωτίας και κάτοχος των Foundation και Intermediate Certificates του WSPC Ελλάδος. Είναι επίσης Αdvanced Student του WSPC Ελλάδος. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι στην ομάδα Aiolos από το 2014.

Θοδωρής Χέλμεσι

Τμήμα Εισαγωγών

Με σπουδές από το τμήμα Οίνου και Αμπέλου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το W.S.P.C. (Level 3), ο στόχος ήταν η προσέγγιση του κρασιού από όλες, ει δυνατόν, τις πτυχές του. Ξεκίνησε επαγγελματικά στην παραγωγή ως οινολόγος. Μεταπήδησε στη sommelierie. Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την λιανική πώληση. Όλα τα παραπάνω για να φτάσει στο επαγγελματικό σημείο που τον εκφράζει περισσότερο, αυτό των εισαγωγών. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι στην ομάδα Aiolos από το 2022.

Πηνελόπη Τρύπκου

Τμήμα Εισαγωγών

Η Πηνελόπη Τρύπκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Απόφοιτη της ΑΚΤΟ με BA (Hons) Degree του τμήματος Γραφιστικής και μετέπειτα του IEK Mokume Αργυροχρυσοχοΐας, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του κρασιού λόγω οικογενειακού “μικροβίου”. Κατέχει το Level 3 του WSPC Ελλάδος, μιλάει Αγγλικά και είναι στην ομάδα Aiolos από το 2023.

 

Τμήμα Πωλήσεων


Γεώργιος Ταραμίγκος

Διευθυντής Πωλήσεων, Αθήνα

Ο Γεώργιος Ταραμίγκος γεννήθηκε το 1967 στο Βασιλικό της Χαλκίδας. Σπούδασε Οινολογία και Τεχνολογία Ποτών στο ΤΕΙ Αθηνών. Πρόσφατα, απέκτησε πτυχίο Μάρκετινγκ & Διαφήμιση από το ίδιο ίδρυμα. Ξεκίνησε σαν οινολόγος σε μεγάλη οινοποιητική εταιρία (όπου κέρδισε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συνεργατών του), για να εργαστεί πολύ γρήγορα στις πωλήσεις στην ίδια εταιρία. Δραστηριοποιείται στις πωλήσεις εδώ και 24 χρόνια και είναι στην Aiolos από το 2002. Παράλληλα και ανεξάρτητα, διατηρεί οινολογικό εργαστήριο (με την σύζυγο του Κωνσταντίνα Μάκρα) το οποίο παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε οινοποιεία. Μιλάει Αγγλικά και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη σχολή WSPC Ελλάδος έως και το επίπεδο Intermediate Certificate in Wines and Spirits.

Σπύρος Σπυρόπουλος

Τμήμα Πωλήσεων Χονδρικής, Αθήνα

Ο Σπύρος Σπυρόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθηνών. Από τον Μάρτιο του 1993 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εστίασης ως υπεύθυνος προμηθειών. Στην Aiolos από το 2002, εργάζεται στις πωλήσεις χονδρικής, καθώς και στις εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες της εταιρίας. Έχει παρακολουθήσει τους κύκλους σπουδών Foundation Certificate and Intermediate Certificate in Wines and Spirits του WSPC Ελλάδος. Μιλάει Αγγλικά.

Παναγιώτης Ζάχαρης

Τμήμα Πωλήσεων Χονδρικής, Αθήνα

Ο Παναγιώτης Ζάχαρης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1974. Αποφοίτησε από το 8o Γενικό Λύκειο Πειραιά και σπούδασε Τεχνικός Γραφίστας ηλεκτρονικής σχεδίασης εντύπου σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Από το 1997 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των πωλήσεων και συγκεκριμένα στον τομέα τροφίμων και ποτών. Εργάζεται στην Aiolos ως υπεύθυνος πωλήσεων χονδρικής από το 2004 και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες της εταιρίας. Ο  Παναγιώτης έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη σχολή WSPC Ελλάδος έως και το επίπεδο Advanced Certificate in Wines and Spirits. Μιλάει Αγγλικά.

Χριστοφοράκη Ειρήνη AIWS

Τμήμα Πωλήσεων HοReCa, Αθήνα

Η Ειρήνη Χριστοφοράκη γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά. Σπούδασε δημοσιογραφία, αλλά γοητεύτηκε πολύ νωρίς από τον κόσμο του κρασιού. Κάτοχος διπλώματος ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικός Ποτοποιίας – Αποσταγματοποιίας, ξεκίνησε την καριέρα της διοργανώνοντας wine tastings σε γνωστό οινοποιείο της Σαντορίνης. Στη συνέχεια, εργάστηκε σε διάφορους χώρους και από το 2002 πλαισιώνει την ομάδα πωλήσεων, εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και γευσιγνωσιών της Aiolos. Παράλληλα, ήταν οινοχόος για τέσσερα χρόνια σε ένα από τα πολυβραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας. Η Χριστοφοράκη είναι πτυχιούχος του Diploma WSET Αγγλίας από το 2010. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Κατερίνα Γλυκοπούλου

HoReCa Sales Manager, Αθήνα

Η Κατερίνα Γλυκοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Eίναι πτυχιούχος του Tμήματος Oινολογίας και Tεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθηνών και κάτοχος του Diploma in Sales Management της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως  Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Έκανε πρακτική εξάσκηση στις πωλήσεις σε οινοποιεία του ίδιου οινοπαραγωγού σε Νεμέα και Σαντορίνη. Εργάστηκε σε εταιρία εισαγωγών ως υπεύθυνη πωλήσεων για εστιατόρια και κάβες. Διαχειρίστηκε προϊόντα κτήματος στην Κρήτη, εργάστηκε σε μεγάλη εταιρία διανομής οίνων και ποτών, με ενεργή συμμετοχή στους τομείς στρατηγικής πωλήσεων,  προωθήσεων, γευσιγνωσιών και διαμόρφωσης wine lists. Η συνεργασία της με την Aiolos ξεκίνησε το 2014 όπου υποστηρίζει το τμήμα πωλήσεων HοReCa, καθώς και τις εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες της εταιρίας. Είναι κάτοχος του Αdvanced Certificate in Spirits του WSET Αγγλίας. Mιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Αναστασία Μαυρόγιαννη

HoReCa Area Manager, Αθήνα

Η Αναστασία Μαυρόγιαννη γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στο Άργος. Το 2012 αποφοίτησε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με το πτυχίο του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια πωλήσεων και marketing ενώ είναι τελειόφοιτη του Advanced Certificate in Wines and Spirits του W.S.P.C. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και της προώθησης προιόντων. Η συνεργασία της με την Aiolos ξεκίνησε το 2018 όπου υποστηρίζει το τμήμα πωλήσεων HoReCa, καθώς και τις εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες της εταιρείας. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Γιώργος Οικονόμου

Τμήμα Πωλήσεων HοReCa, Αθήνα

Ο Οικονόμου Γιώργος γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στην Νεμέα. Αποφοίτησε το 2012 από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Εργάζεται από το 2013 στον τομέα των πωλήσεων & προώθησης προϊόντων, καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πωλήσεων & Marketing (προϊόντων Οίνου) και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο WSPC έως Level 3. Η συνεργασία του με την Aiolos ξεκίνησε το 2021, όπου υποστηρίζει το τμήμα πωλήσεων Ho.Re.Ca καθώς και τις εκδηλώσεις και γευσιγνωσίες της Εταιρείας. Μιλάει Αγγλικά.

Στέφανος Τριανταφυλλίδης

Τμήμα Πωλήσεων HοReCa, Αθήνα

O Στέφανος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Υπότροφος του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου και έλαβε Master στην Πολιτική Φιλοσοφία. Παράλληλα με τις σπουδές εργάστηκε επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης όπου γνώρισε το κρασί και το αγάπησε. Εργάστηκε ως Sommelier σε βραβευμένα εστιατόρια, ως ξεναγός στον  οινοτουριστικό κλάδο στην Σαντορίνη και από το 2021 είναι executive Sales στην Αιολος Α.Ε. Συμβουλεύει επίσης οινικά πολλά εστιατόρια και wine Bars. Από τον Γενάρη του 2023 είναι κάτοχος του WSET Diploma.

Δημοσθένης Μήλιος

Τμήμα Πωλήσεων HοReCa, Αθήνα

Ο Δήμος Μήλιος γεννήθηκε το 1984 στην Θήβα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έχει εργαστεί στον χώρο της εστίασης για πάνω από 20 χρόνια. Στην Αθήνα βρίσκεται από το 2016, παρακολούθησε σεμινάρια οίνου και ξεκίνησε τις σπουδές του στο WSPC. Είναι απόφοιτος του WSET Level 2. Η συνεργασία του με την Αίολος ξεκίνησε το 2023. Μιλάει Αγγλικά.

Κυριακή Δευτεραίου

Τμήμα Πωλήσεων HοReCa, Αθήνα

Η Κυριακή Δευτεραίου γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στην Λευκάδα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και έχει παρακολουθήσει έως το WSET Level 4 Diploma in Wines στο WSPC Ελλάδος. Έχει εργαστεί στον χώρο του κρασιού ως ξεναγός σε οινοποιεία στην Ελλάδα και στην λιανική πώληση ενώ παράλληλα έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί στην γευσιγνωσία και αξιολόγηση καφέ και τσαγιού. Η συνεργασία της με την Αίολος ξεκίνησε το 2022. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Κορεάτικα.

Χαρά Διονυσοπούλου

Τμήμα Πωλήσεων HοReCa, Αθήνα

Η Χαρά Διονυσοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Eίναι απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και έχει παρακολουθήσει έως και το Level 3 της WSPC Ελλάδος, καθώς και το WSPC Modern sommelier. Προέρχεται από τον χώρο της εστίασης, έχει εργαστεί στο επισκέψιμο τμήμα γνωστού οινοποιείου και έχει ασχοληθεί με τη διοργάνωση γευσιγνωσιών. Ωστόσο την κέρδισε το κομμάτι των πωλήσεων, αφού τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε κάβα παράλληλα με την εκπροσώπηση κτημάτων σε εκθέσεις. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα Aiolos στο τμήμα πωλήσεων HoReCa, από το 2023. Μιλάει Αγγλικά.

Μιχάλης Τραυλός

Τμήμα Πωλήσεων Supermarket, Αθήνα

Ο Μιχάλης Τραυλός γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Πτυχιούχος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, συνέχισε τις σπουδές του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας το 2004 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MΒΑ στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας. Έχει εργασιακή πείρα στον τραπεζικό τομέα και στον τομέα αγορών προϊόντων κάβας σε πολυεθνική εταιρία supermarket. Στην Aiolos από το 2008, είναι υπεύθυνος πωλήσεων supermarket, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στις παρουσιάσεις, εκδηλώσεις και γευσιγνωσίες της εταιρίας. Ο Μιχάλης έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη σχολή WSPC Ελλάδος έως και το επίπεδο Advanced Certificate in Wines and Spirits. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά.

Λευτέρης Καραβερβέρης

Τμήμα Πωλήσεων Supermarket, Αθήνα

Ο Λευτέρης Καραβερβέρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και μεγάλωσε στο Κορωπί. Σπούδασε σε ιδιωτικό ΙΕΚ, Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων αλλά τον κέρδισε ο χώρος της εστίασης και του κρασιού. Εργάστηκε πολλά χρόνια σε ξενοδοχεία όπως και στο εστιατόριο της οικογενείας του. Είναι κάτοχος των τριών επιπέδων Foundation και Advanced Certificates του WSPC Ελλάδος και WSET Αγγλίας, ενώ στο παρόν φοιτά στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού. Μιλάει Αγγλικά.

 

Τμήμα Λογιστηρίου


Λάμπρος Χονδρός

O Λάμπρος Χονδρός γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και είναι απόφοιτος του τμήματος της Οικονομικής Επιστήμης κατά το έτος 1989. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή – φοροτεχνικού Α’ Τάξης. Εργάστηκε από το 1991 έως 1999 στο οικονομικό τμήμα ομίλου επιχειρήσεων, ως λογιστής. Από το 1997 διατηρεί φοροτεχνικό – λογιστικό γραφείο και εργάζεται, ως ελεύθερος επαγγελματίας, Λογιστής & Φοροτεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Η συνεργασία μας μαζί του είναι μακρόχρονη και ξεκινάει από το 2000, ως φοροτεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος του λογιστηρίου μας.

Μηνάς Κακιλτάκης

O Μηνάς Κακιλτάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής (2000) με μεταπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική Διοίκηση 2010, Diploma στον Εσωτερικό Έλεγχο 2011 (Α.Ι.Α.) και Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα 2012 (Α.Ι.Α.). Έχει πολυετή επαγγελματική ενασχόληση σε εμπορικές εταιρίες και στην Aiolos εργάζεται ως Λογιστής από το 2007.

 

Οδηγοί


Αναστάσιος Μερκούρης

Οδηγός στην Aiolos από το 1997

 

Αθανάσιος  Κοσσυβάκης

Οδηγός στην Aiolos από το 1998

 

Γεώργιος Σχοινάς

Οδηγός στην Aiolos από το 2008

 

Μιχάλης Κεφάλας

Οδηγός στην Aiolos από το 2014

 

Γεώργιος Αντωνόπουλος

Οδηγός στην Aiolos από το 2016

 

Βασίλης Κοσσυβάκης

Οδηγός στην Aiolos από το 2018

 

Γεώργιος Καραγιάννης

Οδηγός στην Aiolos από το 2019

 

Δημήτρης Δαμαστιώτης

Οδηγός στην Aiolos από το 2022

 

Δημήτρης Πάζας

Οδηγός στην Aiolos από το 2022

 

Κυριάκος Κερίκογλου

Οδηγός στην Aiolos από το 2023

 

Ιωάννης Πλιάμπος

Οδηγός στην Aiolos από το 2023