Το έταιρο δημιούργημα του Raul Bobet (δείτε Ferrer|Bobet) στην μετα-Torres εποχή. Εδώ βρισκόμαστε σε οινική "Ζώνη του Λυκόφωτου": υψόμετρα μέχρι και πάνω 1.000 μέτρα (τα πιο ορεινά στην Ισπανία), μονάδα παραγωγής που στήθηκε πάνω σε ερείπια οινοποιείου μοναχών του 11ου αιώνα, χρήση της γεωθερμικής ενέργειας στο κελάρι, χρήση πέτρινών "λάκκων" για εκχύλιση, όπως έκαναν οι μονάχοί πριν από 1000 χρόνια. Μια μέρα, όλα τα λευκά κρασιά θα θέλουν να είναι EKAM ή TALEiA..

CASTELL D’ENCUS, SL
CARRETERA TREMP A
SANTA ENGRACIA, KM 5
25630 TALARN LLEIDA, SPAIN

Τηλ: +34973252974, +34 93 895 71 81
Email: ipinedo@encus.org
Web: www.castelldencus.com

Δείτε όλα τα προϊόντα του παραγωγού

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.