AWGR-XAT-002

Χατζηδάκηs Λιάσιμο Φυσικώς Γλυκύς

25,50 ΕΦΚ : 0.00
Σημείωση: Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Υπερώριμα σταφύλια λιάζονται για 12 με 15 μέρες. Μετά την πίεση το γλεύκος ζυμώνεται με γηγενείς ζύμες για 2-3 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία 20 – 22 °C. Ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Το τελικό προϊόν προκύπτει από την επιλογή των καλύτερων βαρελιών, εσοδειών 2002 έως 2021 με τη μέθοδο κλασματικής ανάμειξης (τύπου solera). Εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο. Βαθύ κόκκινο χρώμα με έντονες καφέ ανταύγειες. Αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους, μαρμελάδας και αρώματα σύκου. Eυχάριστο στο στόμα με πλούσια υφή, υψηλή οξύτητα και μακριά επίγευση. Σερβίρεται στους 12-14 °C ως επιδόρπιος οίνος ή συνδυασμένο με μαύρη σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα, τάρτες φρούτων και ώριμα έντονα τυριά.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

, ,

ΤΥΠΟΣ

ΤΥΠΟΣ (ΓΕΥΣΗ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

vol%

11.0

ΕΣΟΔΕΙΑ

Συσκευασία 500 ml Χ/6 Φ. - (2x3)