Ο κύριος Serafin ενθουσιάζεται με το να ζει επικίνδυνα. Κάνει στα κρασιά του ακριβώς όπως του είπαν να μην κάνει...Καλλιεργεί τα αμπέλια του βιολογικά. Αφήνει τον μούστο για μια εβδομάδα στους 5 βαθμούς Κελσίου χωρίς να αφήσει την έναρξη της αλκοολικής ζύμωσης. Όταν αρχίσει η ζύμωση, η θερμοκρασία φτάνει στους 35 βαθμούς(!) και όχι στους συνηθισμένους 25 με 30. Αφήνει το κρασί σε επαφή με τα στέμφυλα για κάτι λιγότερο από ένα μήνα και στα βαρέλια για 20 μήνες. Τα μηχανήματα φιλτραρίσματος τα πούλησε κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του '80. Ο άνθρωπος έχει υπομονή... Οπαδοί των ώριμων, εξωτικών, πλούσιων, πολύπλοκων Pinot Noir προσέλθετε.

SERAFIN PERE ET FILS
7, PLACE DU CHATEAU
21220 GEVREY-CHAMBERTIN
FRANCE

Τηλ.: 0380 34 35 40
Fax: 0380 58 50 66
Email: domaine.serafin@orange.fr

Δείτε όλα τα προϊόντα του παραγωγού

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.