BAIL-PIE-002

Limoncello di Sorrento

Το να κάνεις ένα limoncello είναι κάτι πανεύκολο, αφού ακόμα και εστιάτορες στις μαγευτικές Κυκλάδες το φτιάχνουν στο πίσω μέρος της αυλής τους. Το να κάνεις όμως ένα limoncello που είναι φρέσκο, πραγματικά λεμονάτο, αλλά χωρίς να είναι ούτε υπερβολικά πικρό ούτε υπερβολικά γλυκό, είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει από χέρια ειδικών. Αν δεν μάς πιστεύετε, δοκιμάστε το limoncello των Piemme από το Sorrento. Το limoncello όπως πρέπει να είναι.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

, ,

ΤΥΠΟΣ

ΤΥΠΟΣ (ΓΕΥΣΗ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

vol%

32.0

ΕΣΟΔΕΙΑ

Συσκευασία 500 ml Χ/6 Φ. - (2x3)