AWFR-SEM-215

Clos la Madeleine Grand Cru

H περιοχή του Magdelaine είναι πιθανότατα η πρώτη περιοχή που φυτεύτηκε με αμπέλια σε ολόκληρο το Saint Emilion, αφού έχει αποδειχθεί ότι υπήρχαν κλήματα εκεί τουλάχιστον από τον 6ο αιώνα. Η οικογένεια Moueix αγόρασε το 1954 το μεγαλύτερο κομμάτι της περιοχής και το έκανε το Château Magdelaine, που στην συνέχεια, το 2012, συγχωνεύτηκε με το Château Belair Monange. Το τελευταίο, σχετικά μικρό, κομμάτι του Magdalaine, είναι γνωστό ως Clos de Madeleine, με το ‘g’ κάπου να έχει χαθεί μετά από τόσους αιώνες. Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Christian Moueix αγόρασε το Clos la Madeleine, φέρνοντας όλο το Magdelaine στα χέρια της οικογένειας. Μια ιστορική τοποθεσία, που δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερα χέρια.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

, ,

ΤΥΠΟΣ

ΤΥΠΟΣ (ΓΕΥΣΗ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

,

vol%

0.0

ΕΣΟΔΕΙΑ

Συσκευασία 750 ml Ξ/6 Φ. (1Χ6)